Сещате ли се за по-подходяща купа за любимата ви зелена салата от такава, която се яде? Вижте как да впечатлите гостите си с тези ефектни и вкусни купички от кашкавал.
За целта настържете около 200 грама твърд кашкавал (количеството зависи от броя) и му добавете 1 супена лъжица царевично нишесте (или картофено пюре). Изсипете сместа в добре загрят тиган с незалепващо покритие. След като кашкавалът се размекне като палачинка, веднага го извадете от тигана и го обърнете върху обърната студена купа. Ако пък искате да приготвите малки сосиери от кашкавал, изберете малки съдове, върхи които да го моделирате. А какво ще сложите в тях? Оставям вие да изберете.
Тъй като лично аз съм почитател на зеленинките, обичам да ги пълня с разноцветни зелени салати. Опитайте и вие! Добър апетит!
За целта настържете около 200 грама твърд кашкавал (количеството зависи от броя) и му добавете 1 супена лъжица царевично нишесте (или картофено пюре). Изсипете сместа в добре загрят тиган с незалепващо покритие. След като кашкавалът се размекне като палачинка, веднага го извадете от тигана и го обърнете върху обърната студена купа. Ако пък искате да приготвите малки сосиери от кашкавал, изберете малки съдове, върхи които да го моделирате. А какво ще сложите в тях? Оставям вие да изберете.
Тъй като лично аз съм почитател на зеленинките, обичам да ги пълня с разноцветни зелени салати. Опитайте и вие! Добър апетит!
Коментари
Публикуване на коментар