Хруски от бутер тесто, подправки и кашкавал


Вижте тази лесна рецепта за предястие, с което да реагирате бързо, ако ви посетят неочаквани гости. Апетитни домашни хруски от бутер тесто и подправки, които чудесно се вписват в компанията на сос Гуакамоле.  
Разрязвате на ленти бутер тестото и ги поръсвате с ароматни подправки и настърган кашкавал. Подправките, които аз избрах са чубрица, риган, шарена сол и чесън на прах. След това ги усуквате, за да добият формата на снимката и ги нареждате в тава, покрита с хартия за печене. Оставете хруските в предварително загрята фурна (на 180 градуса) и печете докато позлатеят (добият златиста коричка). 

Аз поднасям хрупкавите изкушения със сос Гуакаоле, но те са подходящи за различни видове сосове.  
Приятен апетит!

Коментари